Chase that feeling

Thicpump 

Oversized fitness t-shirts zonder saaie bedrukking, daar staat Thicpump voor. Voor de lancering van Thicpump moest er nog veel gebeuren, daar heeft Hyperfix een handje bij geholpen!

Alles op een rijtje

Wat hebben we gedaan?

Marketing planning

dagen

Inzetten van SEO

%

toename in webverkeer

Social media Ads

%

toename in weergaven

Producten:

– Webshop
– Marketing planning
– Zoekmachine Optimalisatie
– Social media Ads

Allereerst hebben we een doordachte marketing planning opgesteld. Gedurende 31 dagen hebben we ons volledig gericht op het uitvoeren van een strategie die het merk zou laten groeien. Om ervoor te zorgen dat de online aanwezigheid werd vergroot zijn we begonnen met het maken van een webshop.

Daarnaast hebben we ons gericht op het optimaliseren van de website met behulp van SEO (Search Engine Optimization). Thicpump zag een ongelooflijke toename van maar liefst 473% in het webverkeer naar hun site. Dit betekent meer bezoekers en meer kansen om producten te laten zien aan potentiële klanten.

We hebben ons ook gericht op social media advertising. Hier zag Thicpump wederom een verbluffende stijging, een stijging van maar liefs 236% in het aantal advertentieweergaven. Dit betekent dat meer mensen de boodschap van Thicpump hebben kunnen zien.

Naar de sterren en daar voorbij

Wat je kunt verwachten

Ben je benieuwd wat jouw kansen zijn op online gebied?
Of hoe Hyperfix jou kan helpen bij het behalen van je bedrijfsdoelen?
Vraag dan heel eenvoudig een gratis kennismakingsgesprek aan!

Een prettig gesprek waarin we rustig bekijken wat jouw kansen en mogelijkheden zijn.

Een vrijblijvend proffessioneel advies.

✓ Gratis een analyse PDF

Je zit nergens aan vast – Zijn wij geen match?
Dan krijg je van ons het vrijblijvend advies en sturen we je in de juiste richting.

Sales expert Arvid Gudmundsson afbeelding vragen pagina

Serieuze boel

Waar wij voor gaan:

Hyperfix is dé keuze voor een jong en fris online marketing- en webdesign bedrijf dat streeft naar niets minder dan perfectie. Met onze focus op kwaliteit en specialisme zorgen wij ervoor dat onze klanten alleen het beste van het beste krijgen.

Wij zitten dicht op de nieuwste technologie en trucjes zodat jij altijd up-to-date bent met de nieuwste trends. Transparantie en betrouwbaarheid zijn twee hele belangrijke punten bij Hyperfix; bij ons zal je niet voor verrassingen komen te staan!

Onze doelen