De juiste basis

Marketing Strategie

Als je een bedrijf hebt, is het belangrijk om een goede marketingstrategie te hebben. Dit betekent dat je een plan moet hebben om je product of dienst te promoten en zo meer klanten te krijgen. Bij Hyperfix kunnen we je helpen bij het ontwikkelen van zo’n marketingstrategie.

Dit kan een strategisch marketingplan zijn, wat betekent dat we kijken naar de lange termijn (3 tot 5 jaar), of een operationeel marketingplan, wat betekent dat we ons richten op de korte termijn (1 tot 2 jaar). Het verschil tussen deze twee is dat het strategische plan een breder perspectief heeft en ook kijkt naar de algemene strategie van het bedrijf. Het operationele plan is meer gericht op concrete acties die je op korte termijn kunt ondernemen om je product of dienst te promoten.

Waarom bij Hyperfix?

Alles op een rijtje:

Passende strategie

Team van proffessionals

Resultaatgericht

Kosteneffectief

Omnichannel

Innovatief

Reviews - Hoor wat anderen zeggen

Wat onze klanten van ons vinden:

Super fijne samenwerking met Hyperfix marketing en webdesign. Wij waren opzoek naar een webdesigner uit Dronten en kwamen zo bij Hyperfix. Bij vragen konden wij altijd direct terecht en werden snel geholpen. Het fijne aan Hyperfix is dat ze een full service bedrijf zijn en alle kennis in huis hebben voor alles wat online gedaan moet worden omtrent ons bedrijf. Zo konden we een website laten maken, maar ook alle online marketing laten regelen.

Ties Kalker

Nedumo

Kasper van Hyperfix heeft onze website en webdesign gemaakt. Wij zijn heel tevreden over zijn werkwijze, communicatie en het eindproduct. Gedurende het hele proces hield Kasper ons goed op de hoogte, en alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Daarnaast is Kasper super flexibel, snel en luistert hij echt naar je wensen. Wij zijn mega tevreden en raden Hyperfix dan ook zeker aan!

Esmée Kranenburg

Windfondsen Dronten

Voor een goede en informele samenwerking is Hyperfix de juiste websitebouwer. Kasper stond open voor suggesties en verandering en leverde de website in een relatief korte tijd op. Een echte aanrader!

Lieke Hoekstra

Eurosteriel Medical

Naar de sterren en daar voorbij

Wat je kunt verwachten

Een prettig gesprek waarin we rustig bekijken wat jouw kansen en mogelijkheden zijn.

Een vrijblijvend proffessioneel advies.

✓ Gratis een analyse PDF

Je zit nergens aan vast - Zijn wij geen match?
Dan krijg je van ons het vrijblijvend advies en sturen we je in de juiste richting.

Sales expert Arvid Gudmundsson afbeelding vragen pagina