Even wat uitleg

Wie zijn wij?

Bij Hyperfix marketing- en webdesign zetten we ons in voor het laten groeien van jouw bedrijf. Samen met jou streven we naar de beste resultaten en houden we je altijd op de hoogte van onze vorderingen. Transparantie is daarbij ons sleutelwoord.

Bovendien zijn wij ook toegewijd aan het creëren van een betere wereld. Daarom doneren we iedere maand 5% van onze winst aan goede doelen. Door samen te werken met ons, draag je dus indirect bij aan een positieve verandering in de wereld.

Reviews - Hoor wat anderen zeggen

Wat onze klanten van ons vinden:

Super fijne samenwerking met Hyperfix marketing en webdesign. Wij waren opzoek naar een webdesigner uit Dronten en kwamen zo bij Hyperfix. Bij vragen konden wij altijd direct terecht en werden snel geholpen. Het fijne aan Hyperfix is dat ze een full service bedrijf zijn en alle kennis in huis hebben voor alles wat online gedaan moet worden omtrent ons bedrijf. Zo konden we een website laten maken, maar ook alle online marketing laten regelen.

Ties Kalker

Nedumo

Kasper van Hyperfix heeft onze website en webdesign gemaakt. Wij zijn heel tevreden over zijn werkwijze, communicatie en het eindproduct. Gedurende het hele proces hield Kasper ons goed op de hoogte, en alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Daarnaast is Kasper super flexibel, snel en luistert hij echt naar je wensen. Wij zijn mega tevreden en raden Hyperfix dan ook zeker aan!

Esmée Kranenburg

Windfondsen Dronten

Voor een goede en informele samenwerking is Hyperfix de juiste websitebouwer. Kasper stond open voor suggesties en verandering en leverde de website in een relatief korte tijd op. Een echte aanrader!

Lieke Hoekstra

Eurosteriel Medical

Ons Team

Kasper van de Weg Online Advertising Specialist en Front-end Developer

Kasper van de Weg

Online Advertising Specialist / Front-end Developer

Arvid Gudmundsson Sales- en Accountmanager Hyperfix

Arvid Gudmundsson

Webdeveloper

Nicolai Hoekstra SEO Specialist en Back-end Developer Hyperfix

Nicolai Hoekstra

SEO Specialist / Back-end Developer

Naar de sterren en daar voorbij

Wat je kunt verwachten

Een prettig gesprek waarin we rustig bekijken wat jouw kansen en mogelijkheden zijn.

Een vrijblijvend proffessioneel advies.

✓ Gratis een analyse PDF

Je zit nergens aan vast - Zijn wij geen match?
Dan krijg je van ons het vrijblijvend advies en sturen we je in de juiste richting.

Sales expert Arvid Gudmundsson afbeelding vragen pagina