Hyperfix jouw SEO specialist

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie, ook wel SEO genoemd, zorgt ervoor dat jouw website hoger komt te staan in de zoekresultaten van zoekmachines. Zo krijgt jouw website door onze SEO strategie een hogere plek in Google, Bing en Yahoo. 

Ik wil gratis advies
Vrijblijvend oplossingen
Een gezellig gesprek
234555

Maatwerk

Hoger in Google

Strategie gericht

Doelgericht

Helder rapport

Optimalisatie

Hoe wij te werk gaan:

Onderzoek

Aan de hand van de door jouw gestelde doelen, word er door ons onderzoek gedaan en een plan opgesteld.

Opzetten

Met de uitkomsten van het onderzoek en het plan gaan wij aan de slag. 

Lanceren

Samen nemen we de SEO campagne door en na akkoord staat deze live!

Optimaliseren

Iedere maand kijken we naar de resultaten en sturen we de SEO campagne voor je bij .

Wat onze klanten van ons vinden:

''Bij vragen konden wij altijd direct terecht en werden snel geholpen. Het fijne aan Hyperfix is dat ze een full service bedrijf zijn en alle kennis in huis hebben voor alles wat online gedaan moet worden omtrent ons bedrijf. Zo konden we een website laten maken, maar ook alle online marketing laten regelen''
Nedumo logo bij de reviews van Hyperfix marketing en webdesign
Ties Kalker
Nedumo
''Gedurende het hele proces hield Kasper ons goed op de hoogte, en alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Daarnaast is Kasper super flexibel, snel en luistert hij echt naar je wensen. Wij zijn mega tevreden en raden Hyperfix dan ook zeker aan!''
Logo Stichting Windfondsen Dronten, een klant van Hyperfix Marketing en Webdesign
Esmée Kranenburg
Windfondsen Dronten
''Aan de opdracht om een overzichtelijke en goed bedienbare website te realiseren is zeker voldaan. Wij krijgen daar goede reactie op. Ook na oplevering van de site blijft Hyperfix je ondersteunen en dat is prettig''
Logo Nedimpex, een klant van Hyperfix Marketing en Webdesign
Henry Veltmaat
Nedimpex Products
Een score van gemiddeld 5 sterren op 
Google reviews logo
Waarom Hyperfix als jouw SEO specialist?
Bij Hyperfix hebben we een jong team dat rechtstreeks uit de schoolbanken komt, waardoor we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends op het gebied van SEO. We hebben veel geleerd tijdens onze studie, maar we stoppen niet met leren; SEO tactieken veranderen voortdurend en daarom blijven we ons voortdurend bijscholen. Daarom geloven wij dat wij jouw SEO specialist kunnen zijn!

Naast onze kennis vinden we het ook van groot belang om onze kennis duidelijk naar jou te communiceren. Daarom vermijden we zoveel mogelijk moeilijk en vervelend vakjargon. Mocht dit toch voorkomen, dan leggen we het altijd duidelijk voor je uit.

Wij geloven in transparantie. Je ontvangt maandelijks gedetailleerde rapporten en updates over de voortgang van jouw SEO-campagne, zodat je altijd op de hoogte bent van de behaalde resultaten.

Ons toegewijde team van SEO specialisten staat altijd voor je klaar. Of je nu vragen hebt, advies nodig hebt, of gewoon even wilt sparren over nieuwe ideeën, wij zijn er om je te ondersteunen op elke stap van de weg.

Je krijgt je eigen SEO specialist toegewezen waarmee jij contact hebt over de voortgang van jouw SEO-campagne. Hierdoor heb jij één vast contact persoon die precies  jouw case begrijpt.

Kortom, als je op zoek bent naar een SEO specialist die resultaten levert, kies dan voor Hyperfix. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw online aanwezigheid kunnen versterken.
Kijken naar mogelijkheden
Alles op een rijtje
Efficiënte SEO-strategieën voor topposities in Google
Onderzoek dat je kan gebruiken na de campagne
Snelle oplevering
Pas betalen wanneer jij tevreden bent
Nauwe betrokkenheid bij het proces
Geen advertentie kosten
Overzichtelijk rapport met de prestaties
Zelf niks optimaliseren, dat doen wij
Zijn er nog vragen?
Waarom is het belangrijk om een SEO specialist in te huren?
Het hebben van een SEO specialist kan je helpen om je online zichtbaarheid te vergroten en meer verkeer naar je website te trekken. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en technieken en kunnen je helpen om je concurrentie voor te blijven.
Hoe meten jullie de effectiviteit van de SEO campagne?
Door gebruik te maken van Google Analytics en Google Search Console, kunnen wij kijken wat de website bezoeken waren in de periode voor de SEO campagne en de periode tijdens de SEO campagne. De conversies merk je natuurlijk zelf ;) 
Kan ik ook meteen uitgebreide SEO implementeren bij het maken van een nieuwe website?
Jazeker, wij kunnen bij het maken van jouw website direct uitgebreide SEO implementeren.
Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?
Na het live zetten van jouw SEO campagne duurt het gemiddeld 6 maanden voordat jij verschil gaat merken. Als je sneller resultaat wilt is SEA misschien beter voor jou.
Wat is lokale SEO en is dat relevant voor mijn bedrijf?
Lokale SEO zorgt er voornamelijk voor dat jouw bedrijf zoals het al zegt beter zichtbaar wordt in de omgeving. Wil je voornamelijk (potentiële) klanten naar jouw bedrijf fysiek toe laten komen, kan lokale SEO jou hierbij helpen door voornamelijk in jouw regio te targetten.
Hoe bepalen jullie de juiste zoekwoorden?
Voordat wij beginnen met het opzetten van de SEO, doen wij een onderzoek naar de zoekwoorden en de implementatie van jouw SEO campagne.
Arvid medewerker van Hyperfix Marketing en Webdesign wijzend naar een knop
Samen kijken wat er mogelijk is?
Een eerlijk gesprek waarin wij elkaar leren kennen en jij direct gratis advies krijgt op jouw situatie
Volledig gratis advies
Je zit nergens aan vast
Direct inzicht
Geef mij gratis advies